Qui som?

Ronda Descans som una empresa amb més de 25 anys d'experiència dedicada al sector del descans. Des de sempre, el nostre principal objectiu ha estat aportar solucions pràctiques per obtenir un son reparador

Aconsellem el client en funció de les seves necessitats i preferències personals per a la cura de l'esquena i la relaxació muscular: el matalàs ergonòmic de molles, el confort i la flexibilitat del làtex, l'adaptabilitat de l'escuma amb recuperació lenta o amb diferents combinats d'última tecnologia, amb topper o sense, complementat amb somier fix o articulat, base entapissada o canapè arcó (una bona solució per a espais reduïts).

Tenim molta cura del coixí, peça importantíssima per donar el suport correcte a les cervicals, de diferents característiques, materials i dissenys.

Ens acabarà de donar confort el nòrdic, amb farcit natural, fibres o plumó. Per obtenir un resultat òptim, s'ha de protegir el matalàs; disposem de diferents protectors que poden ser naturals, de fibres antial·lèrgiques o impermeables.

Ens agrada ajudar a dormir bé. Ens agrada la nostra feina.